Bevertning

Bevertning

brød

Frokost – lunch – middag – kveldsmat

Bø musikkforening har kafé i Bøhallen under hele stevnet. Vi har betalingsterminal samt vipps. Kaféen selger mat og drikke for enhver smak.

Fredag 2. juni er kaféen åpen 17.30-02.00

Varmrett denne dagen er hjemmelaget fiskesuppe og gryterett med loff/brød til.

Lørdag 3. juni er kaféen åpen mellom 09.00-17.00 og 21.30-02.00

Varmrett selges i tidsrommet 12.00-15.00: Bø idrettslag tenner opp grillene og på menyen står hamburger og grillskivetallerken.

Søndag 4. juni er kaféen åpen 09.00-13.00

Frokost

Noen av korpsene har bestilt matkasse som er vårt tilbud om frokost til dere som overnatter på skoler og lignende. Matkassen selges for 50,- pr. pers. pr døgn. Den inneholder det man trenger til en god frokost: hjemmebakt brød, søtt og salt pålegg, kaffe, te, juice og melk. I kassen vil det også være det man trenger av kopper og bestikk, samt tørkepapir og «kopptue». På skolene vil dere få tilgang til kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, kasserolle (til koking av egg), brødkniv og skjærefjøl. I kassen finner dere også et skjema der dere kan krysse av om dere trenger påfyll av noe etter lørdagens frokost. Skjemaet leveres på stevnekontoret i Bøhallen.

Når dere forlater på søndag så blir vi glade hvis det ser rimelig greit ut der dere har overnattet og at matkassene fylles med det som er igjen av mat og settes på lett synlig sted.

Stevnemiddag lørdag 3. juni 19.30

Dere får servert lokalprodusert laks med tilbehør. Desserten er laget av lokal kokk. Det vil også stå alkoholfri drikke på bordene. Korpsene sitter ved hvert sitt langbord og har sin egen servitør.